DESIGN
ACROSS
BORDERS

En varm vårkväll på en terrass i Hollywood Hills ledde vårt stora gemensamma intresse för design in våra samtal på ett nytt spår. Alla intryck från den mångfacetterade staden Los Angeles behövde någonstans att ta vägen och i Maj 2016 startade vi så smått DAB Decor – Design Across Borders.

Vår filosofi består av två delar; det finns fantastisk design ute i världen som vi hjälpa till att sprida och i samband med det vill vi också förmedla kunskap om den historia och det konstnärskap som ligger bakom produkterna så att detta inte går förlorat gentemot konsumenten.  

Vi erbjuder design som vi har kategoriserat i våra fyra DAB-ben:

DAB APPROVED

De varumärken som är DAB Approved har vi valt ut med stor omsorg!
Vi samarbetar med framstående varumärken som representerar design vi själva applåderar. Vår ambition är också att presentera de fantastiska designers som ligger bakom produkterna och se till att du som kund ska få ta del av historien bakom din nya designkärlek. Vi värderar hållbar, genuin och äkta design som inte är plagierad.  

DAB EXPLORE

Hela världen är fylld med fantastisk design som i vissa fall tyvärr är svår att nå från Sverige. Drömmen med Design Across Borders är att tillgängliggöra mer design via kategorin DAB Explore som samlar spännande och vackra ting vi hittar ute i världen. Vi kommer framöver att låta er få följa med på våra äventyr via våra reseberättelser där vi skildrar våra spännande inköpsresor!

LITTLE DAB

Hos Little DAB samlar vi fina och besjälade produkter för familjens minsta. Sortimentet i Little DAB kommer från olika hörn av vår värld. Vi erbjuder fina saker att dekorera barnrummet så att det blir mysigt och inbjudande för våra små samt vackert att kika på för oss stora. Vi har också roliga saker som är så oemotståndligt inbjudande att de bara inte går att låta bli att få leka lite med… Precis exakt så som det ska vara! 

DAB CURIOSITY

DAB Curiosity är platsen för de unika, knasiga, coola och helt fantastiska prylarna som skapar det lilla extra i hemmet. Älskade, besjälade ting som i den mån vi har möjlighet, skickas med en liten berättelse om sin bakgrund och historia. Till DAB Curiosity tar vi gärna emot tips om unika saker som får hjärtat att banka lite extra. Kontakta: info@dabdecor.com döp mailet till DAB Curiosity.

DAB DECOR SHOWROOM ÖPPNAR 2017