En varm vårkväll på en terass i Hollywood Hills föll andan på och kreativiteten började flöda. Vårt stora gemensamma intresse ledde in oss i en diskussion om fantastiska designers och kreativa varumärken som vi tyckte om och det blev startskottet för oss. I Maj 2016 startade vi DAB Decor, Design Across Borders.

Vår filosofi är enkel, det finns fantastisk design i världen. Denna fantastiska design vill vi hitta och möjliggöra försäljning för, utan länders gränser som stopp. Riktig design har själ och en historia. Denna vill vi vara med och förmedla så att den inte försvinner längs vägen. Vi erbjuder inredning, möbler och konst samt dess historia.

Vi har följande fyra byggstenar som bygger DAB Decor:

DAB Approved
DAB Decor väljer ut våra samarbetspartners med stor omsorg! Vi samarbetar med många framstående designers och varumärken. Dessa är utav oss DAB Approved. Vi vet att de står för snygg och bra design som vi själva applåderar för. Under denna kategori återfinns designer porträtt och storytelling kring varumärkena. Vår ambition är att lyfta fram fantastiska designers bakom produkterna för att du som kund ska få den så viktiga historien till din nya designkärlek du köper hem.

DAB Explore
Hela världen är fylld med fantastisk design som i vissa fall tyvärr är svår att nå från Sverige. DAB Explore samlar de produkter som vi hittar ute i världen och vill dela med er. Följ gärna med på våra äventyr via våra reseberättelser där vi skildrar våra spännande inköpsresor!

DAB Curiosity
DAB Curiosity är platsen för de unika, knasiga, coola och helt fantastiska prylarna. Älskade, besjälade ting som i den mån vi har möjlighet, skickas med en liten berättelse om sin bakgrund och historia. Till DAB Curiosity tar vi gärna emot tips om unika saker som får hjärtat att banka lite extra. Kontakta: info@dabdecor.com döp mailet till DAB Curiosity.

Little DAB
Hos Little DAB samlar vi de fina och besjälade produkterna för familjens minsta. Vi erbjuder både fina saker till barnrummet men också saker som bara inte går att låta bli att få leka lite med..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *