DAB EXPLORE

Hela världen är fylld med fantastisk design som i vissa fall tyvärr är svår att nå från Sverige. Drömmen med Design Across Borders är att tillgängliggöra mer desig via kategorin DAB Explore som samlar spännande och vackra ting vi hittar ute i världen. Vi kommer framöver att låta er få följa med på våra äventyr via våra reseberättelser där vi skildrar våra spännande inköpsresor!

Miann & CO. 

Historian om Miann & Co.

Miann & Co kommer från Australien där det grundades av Rebecca and Terence Meyer år 2011 efter födseln av deras andra barn. De ville skapa en plattform för fint designade och etiskt tillverkade barnprodukter. Alla virkade och stickade produkter är tillverkade för hand i Asien av ett passionerat team av kvinnor. Rebecca and Terence hälsar på där två gånger om året för att utveckla nya produkter och kolla in prover. Alla virkade produkter, korgar och golvmattor är tillverkade i bekvämligheten av kvinnors hem för att erbjuda dem flexibla arbetsförhållanden och möjligheten att arbeta runt familjens behov. Varje liten figur har ett noga utvalt namn och sin egna skojiga personlighet, allt för att din lilla ska hitta sin perfekta kompis! Något DAB Decor applåderar för och är både glada och stolta över att ha i vårt Little DAB sortiment!

Fina detaljer för barnrummet

Virkade kompisar till de små

Takeshi Sawada 

Designer Takeshi Sawada har sin bas i Tokyo, Japan, där han har sin designstudio kamina&C.
Med 
design som är djärv och lekful är Takeshi Sawadas verk sannerligen ikoniska och helt magiska! I vårt Little DAB sortiment hittar ni oemotståndliga Bambi chair, designad för Elements Optimal. Klicka
HÄR.

Kommande äventyr 

AMALFI KUSTEN

I augusti står en resa till amalfi kusten på agendan. Visste du att Amalfi kusten, förutom sin storslagna natur, även är känt för sin historiska keramik? Vi hoppas få möjlighet att köpa med några av de vackra skapelserna plus annat kul hit till DAB Decor.

MIAMI

Allas vårt älskade Art Deco mecka! Staden som rymmer otaliga olika stilar, galna produkter och lyxiga skapelser. Här ska det letas skatter till både DAB Explore och DAB Curiosity. Håll utkik under juli efter uppdatering om vår Miami resa!

MAISON & OBJET

Med September kommer en av årets stora höjdpunkter; Maison & Objet. En mässa där de senaste produkterna, oumbärliga inspirationer och kommande kreatörer visas upp. Vi ser  fram emot detta flöde av energi och talang. DAB Decor kommer givetvis skynda till Paris för att samla på oss av höstens spännande nykomplingar. Som vi längtar! 

MALDIVERNA

Maldiverna är ett av jordens mest fantastiska paradis med vita stränder, turkost vatten och ett magskt lugn. Många av resorten som de olika öarna är även sprängfyllda med fantastisk inspiration för underbar inredning. Det bästa av både ute och inne!

DAB Approved

I kategorin DAB Approved samarbetar vi med framstående varumärken som representerar design vi själva applåderar. Vi värderar hållbar, genuin och äkta design som inte är plagierad.  Läs gärna mer HÄR. 

DAB Curiosity

DAB Curiosity är platsen för de unika, knasiga, coola och helt fantastiska prylarna som skapar det lilla extra i hemmet. Älskade, besjälade ting som kommer med en bakgrund och historia. Läs gärna mer HÄR. 

Little DAB 

Little DAB samlar fina och besjälade produkter  för familjens minsta. Här finns fina saker att dekorera med så att det blir inbjudande för våra små samt roliga saker att leka med. Läs gärna mer HÄR.